پشتیبانی 24/7

021-28421310

ارسال سراسر ایران

برای تهران و شهرستان ها

نحوه شروع کسب و کار درجه 1 با دستگاه روغن گیری

نحوه شروع کسب و کار درجه 1 با دستگاه روغن گیری - آریاتجهیزات
فهرست مطالب

در این مقاله با نحوه شروع کسب و کار درجه 1 با دستگاه روغن گیری آشنا می شوید. آیا میدونی با داشتن سرمایه خیلی کم می تونی به درآمد بالا برسی و یه کسب و کار درجه یک برا خودت شروع کنی؟! آیا میدونی تو با انواع دانه های روغنی میتونی به درآمد میلیونی برسی؟! حالا بیا راهش رو بهت یاد بدم. فقط کافیه یه دستگاه روغن گیر  تهیه کنی و استارت کار رو بزنی.

چی شد به فکر مغازه ای؟! برا شروع این کار به مغازه نیاز نداری می تونی تو خونه این کار رو شروع کنی بدون این که برا اجاره مغازه بخوای هزینه کنی. دیگه از این بهتر چی میخوای؟! می خوام تو این مقاله تکنیک های روغن گیری دانه های روغنی رو با بهترین دستگاه روغن گیر بهت معرفی کنم. حالا یه دستگاه روغن گیر خوب و مناسب رو از کجا بخرم!؟ خب معلومه از ما یه دستگاه عالی با قیمت مناسب همراه با گارانتی بخر و حالش رو ببر!

نحوه شروع کسب و کار درجه 1 با دستگاه روغن گیری

 اصلا میدونی دستگاه روغن گیری چیه؟!

دستگاه روغن‌گیری یه دستگاه صنعتی هست که برای استخراج روغن از دانه‌های روغنی استفاده میشه. این دستگاه‌ها بیشتر تو صنایع روغن‌کشی و تولید روغن به صورت صنعتی استفاده می‌شه. میدونستی فرآیند روغن کشی از قدیم الایام تو کشورهای مختلفی انجام می شده و با جدا کردن روغن از دانه های روغنی تولید میشده!؟

فرآیند روغن‌کشی می‌تونه به صورت مختلفی انجام بشه، مثل استفاده از فشار فیزیکی، حلال‌های شیمیایی مثل هگزان، یا استفاده از بخار و حرارت، و یا از طریق استفاده از مواد افزودنی و آنزیم‌ها و … صورت بگیره. هر روش مزیتی داره که تو ادامه بهت میگم.

حالا دانه روغنی به چیا میگن؟!

بیا تا بهت بگم این دونه روغنی های مقوی چیا هستن و کجا کاربرد دارن و چطور میشه روغنشون رو جدا کرد!
دانه روغنی بخشی از گیاهه که معمولا پوست سختی دارن و داخلش حاوی روغنه. این دونه‌ها از گیاهای مختلفی استخراج می‌شه و تو تولید روغن‌های گیاهی استفاده می‌شن.

حالا چند نمونه از این دانه روغنی ها که خیلی هم مقوی هست و طرفدارای زیادی داره رو بهت لو میدم یه جا این دونه هارو یاداشت کن که خیلی به کارت میاد!

روغن کشیده شده از دانه های روغنی توسط دستگاه روغن کشی

مهم ترین دانه های روغنی: سویا، آفتابگردان، ذرت، کنجد، بادام، زیتون، شمعدانی و … هستش که هر کدوم خصوصیات متفاوتی داره و میزان روغنی هم که از هر کدوم استخراج میشه متفاوت هستش.

روغن‌هایی که از دانه‌های روغنی استخراج میشه به عنوان منبع مهمی از اسیدهای چرب ضروری، ویتامین‌ها و دیگر ترکیبات مغذی برای مصرف غذایی و صنعتی هستش. در واقع این دانه های روغنی مقوی نه تنها به صورت خوراکی استفاده میشه برا تولید انواع لوازم آرایشی و بهداشتی و صابون سازی هم کارایی داره. پس با یه تیر دو نشون بزن!

 

چطوری دانه روغنی رو به روغن تبدیل کنیم!؟

خب حالا که دانه روغنی و دستگاه روغن گیر رو شناختی بیا تا مراحل تبدیل این دونه های مغذی به روغن رو بهت بگم که ببینی چقدر آسونه و به قول معروف آب در کوزه و تو تشنه لبان می گردی! کسب و کار راحت بغل گوشه ت هست و تو دنبال کاری…..!

  1. آماده‌سازی دانه‌ها: تو این مرحله، دانه‌های روغنی باید آماده بشن. یعنی اول باید کامل ناخالصی هاش از بین برن و قشنگ شسته بشن و بعد خشک شن.
  2. آسیاب کردن: دانه‌های روغنی با استفاده از دستگاه آسیاب به طور مکانیکی خرد و آسیاب می‌شن. این عملیات بخاطر اینه که دانه ها کامل شکسته بشن و عمل روغن گیری ازشون به نحو احسن انجام بشه.
  3. استخراج روغن: تو این مرحله، دانه‌های آسیاب شده به دستگاه استخراج روغن منتقل می‌شن. استخراج روغن می‌تونه به صورت مکانیکی یا شیمیایی صورت بگیره. تو استخراج مکانیکی، فشار مکانیکی یا حرارت روی دانه‌ها اعمال می‌شن تا روغن جدا بشه. در استخراج شیمیایی، حلال‌های شیمیایی مثل هگزان استفاده می‌شه تا روغن رو از دانه‌ها جدا کنه.
  4. تصفیه روغن: پس از استخراج روغن، ممکنه نیاز به تصفیه داشته باشه تا از آلودگی‌ها، رنگ‌دهنده‌ها و ناخالصی‌ها جدا بشه. این مرحله شامل فیلتراسیون، سانتریفیوژ، تصفیه شیمیایی و سایر فرآیندهای تصفیه می‌شه.
  5. روشن کردن روغن: برخی از روغن‌ها ممکنه رنگ و بوی غیرمطلوبی داشته باشه. تو این جور مواقع، با استفاده از مواد شیمیایی یا فرآیندهای دیگه میشه روغن رو روشن کرد و بوی اون رو تغییر داد.
  6. بسته بندی: در نهایت، روغن تصفیه شده و روشن شده باید بسته بندی بشه. این ممکنه شامل بطری‌بندی، کیسه‌بندی یا بسته بندی دیگری باشه، تا روغن تو شرایط مناسب حفظ بشه و برای استفاده آماده باشه.

 

دستگاه روغن گیری

همه این مراحل با استفاده از دستگاه روغن‌گیری انجام می‌شه. این دستگاه‌ها می‌تونن از نوع‌ها و ظرفیت‌های مختلفی باشن، اما هدف اون ها استخراج و تصفیه روغن از دانه‌های روغنی هستش.

دستگاه روغن گیری چند نوع هستش؟

خب برا استخراج روغن، میشه از انواع مختلفی از دستگاه‌های روغن‌گیری استفاده کرد. بعضی از انواع اصلی دستگاه‌های روغن‌گیری عبارته از:

  1. دستگاه‌های پرس مکانیکی: این دستگاه‌ها شامل پرس‌های صنعتی با قدرت فشار مکانیکی قابل تنظیم هستن. اون ها از قدرت فشار بر روی دانه‌های روغنی برای جداسازی روغن استفاده می‌کنند. این دستگاه‌ها می‌توانند برای استخراج روغن از دانه‌های کوچک مانند سیب‌زمینی و همچنین دانه‌های بزرگتر مانند سویا استفاده شوند.
  2. دستگاه‌های استخراج حلال: این دستگاه‌ها از حلال‌های شیمیایی مانند هگزان برای استخراج روغن از دانه‌ها استفاده می‌کنند. دانه‌ها در حضور حلال به صورت یک محلول تشکیل می‌دهند و روغن از دانه‌ها جدا می‌شود. سپس حلال از روغن جدا می‌شود و روغن تصفیه می‌شود.
  3. دستگاه‌های استخراج با استفاده از بخار: این دستگاه‌ها از بخار آب یا بخار مواد شیمیایی برای استخراج روغن از دانه‌ها استفاده می‌کنند. بخار آب یا بخار مواد شیمیایی به دانه‌ها تزریق می‌شود و روغن از دانه‌ها تبخیر می‌شود. سپس بخار و روغن جدا می‌شوند و روغن تصفیه می‌شود.
  4. دستگاه‌های استخراج با استفاده از آنزیم‌ها: در این دستگاه‌ها، آنزیم‌های خاص به دانه‌ها اضافه می‌شوند تا روغن را از دانه‌ها جدا کنند. این روش استخراج روغن را برای برخی دانه‌ها انتخابی‌تر می‌کند و باعث حفظ ویژگی‌های طبیعی روغن می‌شود.

روغن آماده شده توسط دستگاه روغن گیری

توجه داسته باشین که هر نوع دستگاه روغن‌گیری ممکنه بسته به نوع دانه روغنی و نیازهای خاص شما مناسب باشن. انتخاب صحیح دستگاه و روش استخراج به منظور حصول به روغن با کیفیت و بهره‌وری بالا بسیار مهم هست.

حالا استفاده از دستگاه روغن گیری چه مزیتی داره؟

استفاده از دستگاه روغن‌گیر یا روغن‌کش تو فرآیند تهیه غذا و پخت و پز مزایای زیادی داره که می خوام به چند موردش اشاره کنم:

  • سلامتی بهتر
  • صرفه‌جویی در مصرف روغن
  • کاهش بوی سوختن
  • سهولت در تمیزکاری

برای اینکه یه دستگاه روغن گیر خوب انتخاب کنین موتیند نظرات کاربرا رو بخونید و با ویژگی ها و قیمت های دستگاه ها آشنا بشین.

نظرت چیه یه نتیجه گیری کنیم؟

با این اطلاعاتی که بهت دادم می تونی خیلی راحت و بدون دغدغه یه کسب و کار برا خودت راه بندازی و بعدها کار و گسترش بدی و کارگاه روغن گیری تاسیس کنی و کار آفرینی کنی و چند نفر دیگه رو هم شاغل کنی. پس نشین بسم الله بگو و شروع کن. یادت باشه هیچ وقت برا شروع هیچ کاری دیر نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟